Hírek

Június 12-én mutatkozik be a B ütem

2017.05.23. - kedd

Június 12-én, hétfőn mutatjuk be honlapunkon a Metrodom Park második, B ütemét,  teljes árlistával és alaprajzokkal. Az épületegyüttesben az 5 különálló lépcsőházban összesen 234 lakás lesz, itt fog működni a lakóparkot kiszolgáló fitneszterem is. A kert tervezésén még dolgozunk, de annyi már bizonyos, hogy az épület közelében egy szép rózsalugast alakítunk ki, ami a kert dísze lesz.

Készül a második emelet

2017.05.18. - csütörtök

Ahogy közvetítésünkben is nyomon követhető, a Babér utcai házunk A épületénél hozzáláttunk a második emelet szerkezetépítéséhez. Itt a második emeleti, míg a B épületnél az első emeleti födémet zsaluzzuk. Középen jól látható a két lépcsőház, illetve a liftaknák vasbeton falai is.

Készül az első emelet

2017.04.21. - péntek

Az időjárás újra kedvez az építkezéseinknek. Jelenleg a Csuka utca felöli részén az épületnek a földszint feletti födém szerelési munkálatai zajlanak, miközben a Madarász utcai fronton az első emelet pilléreinek kiöntése folyik. Párhuzamosan a szerkezetépítési munkálatokkal, a villámvédelmi vezetékek beépítésén is dolgoznak.

Választási és változtatási határidők

2017.04.02. - vasárnap

Honlapunkon is megtalálható, hogy melyik szintjén, milyen határidőkig lehet változtatni a falakon, gépészeti- és elektromos kiállásokon, illetve választani a burkolatok és beltéri ajtók közül. (A határidők az építkezés előrehaladásával kis mértékben még változhatnak, ezért érdemes figyelni az oldalt.) Az egyeztetések első köre (falak és kiállások) a Babér utcai építkezés tekintetében az 1-2. emeleten lezárult, a mai nappal.

Betonozzuk a földszinti födémet

2017.03.23. - csütörtök

Mint azt kameraképünkön is jól láthatják, a Madarász utca felöli részen a födém betonozásának végére értünk, hamarosan az első emelet építéséhez fogunk hozzá. Hétről hétre látványosabb lesz az építkezés, folyamatosan épülnek a szerkezetek és nőnek majd a falak. 

Készül a földszinti födém

-
2017.03.17. - péntek

Folyamatosan haladunk a szerkezetépítéssel, elkészültek a parkológépek süllyesztékeinek falai is. A földszint feletti födém épül, hol vasszerelés, hol pedig zsalutábla készül, azonban van ahol már a betonozáshoz kezdünk hozzá. A közbenső részen pedig készül az alaplemezeknek az összekötő része.

Kezdődik az okosotthon konzultáció

2017.03.08. - szerda

Ahogy korábbi hírünkben írtuk a Metrodom okosotthonaiban a TouchWand rendszere kerül beépítésre. Természetesen ügyfeleink számára itt is van lehetőség egyéni elképzeléseik megvalósítására. Holnaptól elsőként a Babér utcában lakást vásárolt vevőink részére kezdik meg a TouchWand szakemberei a műszaki konzultációt. A konzultáció helyszíne műszaki irodáinkban lesz, a cég képviselője, Stampfler Barbara emailben vagy telefonon fogja keresni ügyfeleinket. 

Kijöttünk a föld alól

2017.03.07. - kedd

A Babér utca pinceszintjén mindenhol folyik a kivitelezés. A legtöbb helyen a szerkezeti elemek (falak és pillérek készülnek), illetve az emelőszerkezetes beállók süllyesztékén dolgozunk. A Madarász Viktor utcánál  a pince födémet öntjük, egy részen pedig már a földszint szerkezete épül.

Lassan megkezdődik a betonozás

2017.02.16. - csütörtök

Ugyan a hétre már melegebb időt ígértek a meteorológusok, azonban úgy tűnik erre még várnunk kell! Azért nem állunk le a munkálatokkal, és szeretnénk a holnapi napon a pince fölötti födém betonozását megkezdeni. A kameraképen az alsó részen pedig 5-6 méteres szakaszokban a pince tartófalai készülnek.

Elektromos autók a Metrodomnál

Ahogy egy hónappal ezelőtti hírünkben írtuk, lehetővé vált új házainkban elektromos töltőkiállás rendelése a beállóinkhoz. Most honlapunkra is felkerültek a technológiai és pénzügyi részletek, melyeket az egyes házainknál külön lapokon találnak meg: Babér utca, Berettyó utca, City Home, Lőportár utca, Metrodom Panoráma, Metrodom Park.

Műszaki konzultáció a XIII. kerületben

A holnapi napon megnyitjuk (pontosabban újra nyitjuk) XIII. kerületi műszaki konzultációs irodánkat a Szent László út 50. alatt. A kerületben lakást vásárlókat, elsőként Babér utcai ügyfeleinket ide várjuk műszaki konzultációra. A hónap végén megkezdődik a Lőportár utca, tavasszal pedig a Berettyó utca műszaki konzultációja is. Az alábbi fotón a City Home felújított műszaki konzultációs irodája található.

Keresés a hírekben