Hírek

Két helyen egyszerre kezdődik az építkezés

2017.01.23. - hétfő

A mai napon egyszerre kezdtük meg a X. kerületi Metrodom Park "A" ütemének és a XIII. kerületi Lőportár utcai házunknak az építését. Az építési munka menetét ügyfeleink mindkét helyszínen élőben követhetik majd webkameráink segítségével, amint aktívak lesznek, megírjuk az elérhetőségeket. A következő hetekben a földmunkák fognak folyni, reméljük az időjárás nem lassítja a munkát!

Készülnek a falak, pillérek

2017.01.20. - péntek

Bár éjszakánként még kemény mínuszok vannak, a Babér utcában folytatódik az építkezés. A földmunkák két részben zajlottak. A második gödörből (ahol most dolgozunk) körülbelül 2500 köbméter földet távolítottunk el.  Az első szakaszban már a pince falai és pillérei készülnek, minden épületünk erre a típusú szerkezetre épül. A fémvázas zsalutáblákat ráhelyezzük az elkészült betonacél szerelésre, azután kiöntjük betonnal. A betont két napig kötni hagyjuk, majd leszedjük a tartótáblákat, innen a fal öntartóvá válik.

Nem szünetel az építkezés

2017.01.10. - kedd

Jelenleg a súlyos mínuszok miatt az építkezések folyamata korlátozott. Ebben az időben az épület szerkezetének az építése teljességgel lehetetlen, viszont hála a nagyteljesítményű markolónak a földmunka most is folyik a Babér utcai telken, mely webkameránkon keresztül követhető.

Elkészült a teljes alaplemez

2016.12.21. - szerda

Idén a mai az utolsó munkanap, kivitelezésben, ami egyúttal a Babér utca építésének is az egyik mérföldköve: mai napon kiöntöttük az alaplemez második részét, és ezzel elkészült a ház teljes lemezalapja. Most szűk két hét pihenés következik, január elejétől pedig elkezdődik a pince pilléreinek és falainak az építése, amit a kameránkon lehet követni.

Holnap öntjük az alaplemezt

2016.12.08. - csütörtök

A Babér utcai ház pincéjében teljesen elkészültünk a betonacél szerelésével, holnap pedig nekilátunk az acéllemez kiöntésének. Tekintettel az alaplemez méretére, a munka két részletben két napon fog zajlani, akit érdekelnek a részletek, az kameránkon keresztül végigkövetheti az egész műveletet.

Megkezdődött a betonacél szerelése

2016.11.29. - kedd

Újabb szakaszába érkezett az építkezés, a mai napon megkezdődött a ház alapjának betonacél szerelése. A teljes épület  vasbeton lemezalapra épül, amely kellően erős a hétemeletes ház súlyának megtartásához. Ehhez viszont rengeteg acélra és betonra van szükség, így a szerelés illetve a beton kiöntése, az alap elkészülte jó néhány hetet vesz igénybe majd. 

Lassan kész a gödör

-
2016.11.24. - csütörtök

Ahogy webkameránkon keresztül is látható, napról napra mélyül a gödör a Babér utcában, amely majd befogadja a pinceszintet. Eddig a földmunkák durván 2/3-án vagyunk túl, közel 10 000 köbméter földet mozgatva meg. A föld kitermelésén túl már a munkatér meghatározása és talajhorgonyozás folyik.

Kiválasztottuk a szanitereket és csaptelepeket

-
2016.11.19. - szombat

Az építkezés megkezdésével elkezdtük kiválasztani a konkrét termékeket, amelyek majd beépítésre kerülnek az épületbe, illetve az egyes lakásokba. A héten kiderült, hogy milyen porcelánszaniterek (mosdó és WC-kagyló) és a csaptelepek lesznek, mindkettő a legismertebb és legrégibb gyártók közül kerül ki.

Élő közvetítés az építkezésről

-
2016.11.09. - szerda

Ahogy a City Home lakóparkban, a jövőben minden új házunk építését élőben lehet majd követni honlapunkon. Elsőként a nemrég elindult Babér utcai házunknál üzemeltük be a kamerát, melyet a szomszédos templomtoronyban helyeztük el. Így egy egészen érdekes perspektívából nézhetik végig, hogyan is épül fel a ház. 

Megkezdődtek a földmunkák

-
2016.11.02. - szerda

Múlt héten megtörtént a felvonulás az építési telken, és javában folynak a földmunkák. A közelben lakók már láthatják a növekvő gödröt, amelyből eddig több mint 400 köbméter földet emeltünk ki. Év végéig napról napra mélyül majd a lyuk, ahova a társasház teremgarázsa kerül megépítésre.

Kezdődik az építkezés

2016.10.25. - kedd

Október 18-án jogerőre emelkedett a Babér utca 13-15. építési engedélye, és még ezen a héten megkezdjük a kivitelezési munkálatokat. Magát az építési engedélyt honlapunkon, erről az oldalról tudja letölteni.

Keresés a hírekben