Hírek

Élőkép a City Home-ról

2017.02.15. - szerda

A City Home legújabb ütemén megkezdődött a tereprendezés, amit hamarosan követnek a látványosabb földmunkák. A kivitelezési munkákat, többi épületünkhöz hasonlóan itt is élőben, webkameránk segítségével követheti nyomon az érdeklődő honlapunknak ezen az oldalán.

Az első bejárási nap

-
2017.02.21. - kedd

Azért, hogy segítsük a költözés előkészítését, már a kulcsátadás előtt is lehetőséget biztosítunk rá, hogy lakásába nagyobb bútorokat bevihessen, konyhabútort, szekrényeket szereljen be. Ennek menete, illetve feltételei a következők. Bepakolásra és szerelésre hetente egy nap van lehetőség, a bepakolási időszak első napja, február 23. csütörtök, 8:30-16:30 ig.

Beadtuk a használatbavételi engedélyt

2017.01.24. - kedd

Bár még javában zajlanak a műszaki átadások, jövő hét csütörtökig, beadtuk a használatbavételi engedély kiadására irányuló kérelmünket. Ennek a kiadása körülbelül 3-4 hónapot vesz igénybe (ha minden menetrend szerint halad), jogerőre emelkedéssel együtt. A használatbavételi engedély nyilvánítja majd a házat lakhatásra alkalmasnak, ez szükséges a birtokbaadáshoz és az ezt követő albetétesítéshez is. 

Átadtuk a lakások többségét

2017.01.13. - péntek

A City Home G ütemén tegnap megkezdődtek a műszaki átadások, az elmúlt két napban az 5. emeletig átadtuk a lakásokat. Az átadások a következő héten a felsőbb szinteken folytatódnak, bízunk benne, hogy ügyfeleink mindent rendben fognak találni!

Megkötöttük a ház biztosítását

2017.01.12. - csütörtök

A műszaki átadás időpontjára megkötöttük a City Home G  társasházi biztosítását, és a díjat is rendeztük negyed évre előre. A biztosítás nem csak a közös területekre, hanem a lakásokra is vonatkozik, így már a műszaki átadás pillanatában mindenki biztosítva van. A kötvény honlapunkról is letölthető.

Csütörtöktől műszaki átadás

-
2017.01.11. - szerda

Mivel még tavaly értesítettük ügyfeleinket  az ezen a héten, csütörtökön és pénteken sorra kerülő műszaki átadásokról, ezért szeretnénk mindenkit emlékeztetni, hogy ne felejtsen el megjelenni az átadáson. Először is, kérjük, hogy próbáljanak pontosan érkezni, mivel a sok párhuzamos illetve egymást követő átadások rendjét a csúszások könnyen felboríthatják, és nem szeretnénk, ha ügyfeleinknek várakoznia kellene!

Új év, új kihívások

Az év első hónapja igencsak eseménydúsnak ígérkezik a Metrodom életében. Pénteken elindul Berettyó utcai házunk előértékesítése, a visszajelzések alapján sok érdeklődőre számítunk. Jövő héten két társasházunk, a Lőportár u. 9. és a Metrodom Park C ütemének építését kezdjük meg, január 12-13-án pedig a City Home G ütemének műszaki átadására fog sor kerülni. A hó végén várhatóan megkezdődik a City Home H ütemének építési munkái is, miközben folyamatosan adjuk át az Ambrus utca 3-5. és a Metrodom Young lakásait a tulajdonosoknak.

Zárjuk a lakásokat a 6. emeletig

2016.12.16. - péntek

A 6. emeletig teljesen elkészültek a lakások, ezekben már a takarítók végzik a piperetakarítást, ezt követően bezárjuk őket az átadásig. A 7-8-9. emeleten már csak apróbb javítások vannak hátra, festés, parkettalécek elhelyezése, belső ajtók felhelyezése. A homlokzatokon is lassan az utolsó munkafázist is befejezik, burkolják a teraszokat, valamint a keleti homlokzaton folyik a klinker tégla burkolása is. Az erre járok már csak itt láthatnak pár állványt, mely a burkolók munkájához szükséges, a többi állványt elbontottuk.

Állványbontás a G épületen

2016.12.15. - csütörtök

Az utolsó állványokat a hét folyamán bontjuk le, az északi homlokzaton. Ez azt jelenti, hogy az egész ház színezése elkészült, pár korlát még hiányzik, de hamarosan mindegyik a helyére kerül. Az előtér burkolása is befejeződött, ezt követi a festés. Így a City Home G épülete is hamarosan elnyeri végleges formáját. 

Átadtuk a játszóteret

-
2016.12.13. - kedd

Átadtuk a City Home közös képviseletének a frissen elkészült játszóteret. A park megnyitásáról a közös képviselet egyeztet a lakópark társasházaival, ezt követően távolítjuk el a védőkerítést. Az A, B és C épületek lakói kaputelefon kódjukkal tudnak majd bejutni, a D épülettől pedig a lépcsőházi kapukat nyitó proxyjukat használhatják a lakók.

Burkoljuk a homlokzatot

-
2016.12.13. - kedd

Hozzáláttunk az utolsó külső munkához az épületen, a földszint és az első emelet külső homlokzatán elkezdtük a klinkertéglák felrakását. Ahogy a korábbi ütemeken itt is a megszokott sötétbarma téglaburkolat kerül a falakra, amely nem csak stílusos külsőt ad a háznak, de a sima vakolattal szemben meg is védi azt.

Keresés a hírekben