Hírek

Mondja el rólunk a véleményét!

2017.01.18. - szerda

Fontos számunkra, hogy egyre jobb és jobb lakásokat építsünk, szolgáltatásokat nyújtsunk, ehhez pedig nélkülözhetetlen ügyfeleink visszajelzése. Ha már átvette lakását, és van 3 perce kérdőívünk kitöltésére,  (név, e-mail cím vagy más személyes adat megadása nem szükséges) most elmondhatja mit gondol a megvásárolt lakásról, a Metrodom munkájáról.

KATTINTSON IDE A KITÖLTÉSHEZ!

Praktikák garzonokba

-
2017.01.19. - csütörtök

Minden egyes házunkban nagy népszerűségnek örvendenek a garzon lakások. Azonban, amikor egyszobás lakást vásárolunk, van pár dolog , amire tanácsos oda figyelni. Általában ezeknek a lakásoknak parányi az előszobájuk, nincs hol leülni ahhoz, hogy kényelmesen cipőt húzzunk, nincs hely a kabátoknak, cipőknek. Az alábbiakban mutatunk pár képet, melyeken olcsó, akár "csináld magad" praktikákkal kialakított ötletek segítenek abban, hogy hogyan optimalizájuk a kis lakások előszobáját! (a képek forrása:digsdigs.com)

Az Index főoldalán a Metrodom

2017.01.16. - hétfő

Rendben, nem a Metrodom szerepel a címlapon, (bár mi is megérdemelnénk) csupán az egyik építkezésünk képét használták illusztrációként ehhez a cikkhez. Aprócska szépséghiba, hogy a kép több, mint két éves, és még a City Home D épületének kivitelezése látszódik rajta, pedig azóta már átadtuk az E, F, G épületeket.

ELMÜ óraátíráshoz fontos információ

2017.01.04. - szerda

Szeretnénk felhívni az új beköltözők figyelmét arra, hogy az ELMÜ óraátíratáshoz feltétlenül vigyék magukkal a jogerős használatbavételi engedélyt is (honlapunkról letölthető az adott ház iratai között), adás-vételi szerződést, valamint a birtokbaadási jegyzőkönyvet. Ezen dokumentumok bemutatásával problémamentesen írathatják át óráikat, amennyiben személyesen fáradnak be az ELMÜhöz, interneten keresztül történő átíratás esetén, ugyanezen dokumentumok beszkennelt változata szükséges.

Elektromos autók - töltési lehetőségek

2017.01.04. - szerda

A Metrodom mindig is lépést tartott a modern technológiával. Fontos számunkra a környezetvédelem, energiatakarékosság, hatékonyság, melyet minden egyes építkezésünk során szem előtt tartunk. Jó hírünk van azok számára, akik új projektjeink valamelyikén vásárolnak elektromos autójuk számára parkolóhelyet, ugyanis 250 000 Ft ellenében kérhető pluszban elektromos kiállás, ami bírja az elektromos autó töltését, valamint egy ehhez tartozó villanyórát, mely külön méri a fogyasztást. Az erre vonatkozó igényt a műszaki konzultáció alatt szükséges jelezniük! Reméljük, hogy a "zöld" autókat használó ügyfeleink örömmel veszik újításunkat!

692 lakást adtunk el tavaly

2017.01.03. - kedd

Sűrű volt a tavalyi évünk, amit a számuk önmagukban is jeleznek. 2016-ban átadtuk a Szent László utcai, Ambrus utcai, Pünkösfürdő utcai házainkat, illetve a City Home E és F ütemét, összesen 696 lakást (beleszámítva azokat is, ahol a tényleges kulcsátadás idén fog megtörténni). Szinte pontosan ugyanennyi lakást értékesítettünk összesen 692 darabot.

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

-
2016.12.22. - csütörtök

Minden ügyfelünknek nyugodt, békés ünnepeket kívánunk! Az ünnepek alatt a Metrodom csapata is pihen, munkatársaink legközelebb január 2-án állnak rendelkezésükre!

Élő közvetítés az építkezésről

-
2016.11.09. - szerda

Ahogy a City Home lakóparkban, a jövőben minden új házunk építését élőben lehet majd követni honlapunkon. Elsőként a nemrég elindult Babér utcai házunknál üzemeltük be a kamerát, melyet a szomszédos templomtoronyban helyeztük el. Így egy egészen érdekes perspektívából nézhetik végig, hogyan is épül fel a ház. 

Szerdán és csütörtökön zárva vagyunk

2016.10.10. - hétfő

Tisztelt Ügyfeleink! Ezen a héten szerdán irodáink zárva tartanak, egyik osztályunk sem lesz elérhető, valamint csütörtökön az értékesítési irodáink szintén nem lesznek nyitva! Az Ügyfélszolgálat azonban elérhető lesz a szokásos időben, 9-17 óráig! A bejárási napokat a Metrodom Youngon természetesen nem változtattuk meg, a hibamentes lakások megtekinthetőek lesznek! Szíves megértésüket köszönjük!

Új honlap, megőrzött értékek

-
2016.09.16. - péntek

Négy évvel ezelőtt kezdtük meg tevékenységünket, és azóta rengeteg minden megváltozott körülöttünk, és nálunk is. Most megújítottuk honlapunkat, reméljük mindenkinek elnyeri tetszését az új külsőnk! Az általunk képviselt értékek azonban változatlanok maradtak, és ezeket egy rövid filmben összefoglalva, 1,5 percben megtekinthetik. Ismerje meg azt a hét érvet, ami miatt érdemes a Metrodomot választani, ha új lakást keres!

Keresés a hírekben