Hírek

Megkezdődött az építkezés

2017.09.19. - kedd

Kiadták a Metrodom Park B ütemének építési engedélyét, az iratot honlapunknak erről az oldaláról lehet letölteni. Természetesen nem csak az engedély beszerzésén dolgoztunk, hanem a kivitelezés megkezdésére is felkészültünk, így gyakorlatilag az engedély kiadásával egyidejűleg hozzáláttunk az építkezéshez. Mint mindig, az első hetek ezúttal is a földmunkával telnek, amit még idén követ majd a lemezalap elkészítése.

Új galéria a lakóparkról

-
2017.07.26. - szerda

Honlapunkon korábban is voltak fent fotók az átadott épületekről, most azonban a teljes galéria megújult. A képek nem csak a lakást keresők, hanem a már évek óta itt lakók számára is érdekesek lehetnek. Sokaknak talán fel sem tűnt, mennyit fejlődtek a növények az elmúlt 5 évben, mióta az első lakók beköltöztek. A galériát ezen az oldalon tekinthetik meg.

Megnyitjuk az utat

2017.05.04. - csütörtök

A hétfői napon megkezdődik a City Home G épületén a lakások birtokba adása ügyfeleink részére. Ezért holnap elbontjuk az épületet körülvevő, az utat keresztben elfoglaló kerítést, így szabaddá válik a Mester és a Nádasdy utcát összekötő útszakasz, teljesen körbejárhatóvá válik a D-G épülettömb.

Megnyílt a játszótér

A téli álom után a lakópark közös képviseletével együtt átnéztük és beüzemeltük a City Home játszóterének elektromos- és öntözőrendszerét. A kapukat védő kordonok eltávolítása után a lakók előtt is kinyitott a park, a kapunyitó proxy-k segítségével lehet bejutni. Reméljük, a kicsiknek és a nagyoknak is elnyeri a tetszését az új játszótér.

Így épült fel a City Home D-G épülete

2017.03.09. - csütörtök

A City Home megelőző ütemeiben lakást vásárolt ügyfeleink már az előző építkezést is nyomon követhették webkameránkon keresztül, most pedig az akkor készült fotókat egy kis videóban fűztük össze. Aki szeretné másfél percben látni két év munkáját, az ide kattintva Youtube csatornánkon tekintheti meg a timelapse videót. 

Elektromos autók a Metrodomnál

Ahogy egy hónappal ezelőtti hírünkben írtuk, lehetővé vált új házainkban elektromos töltőkiállás rendelése a beállóinkhoz. Most honlapunkra is felkerültek a technológiai és pénzügyi részletek, melyeket az egyes házainknál külön lapokon találnak meg: Babér utca, Berettyó utca, City Home, Lőportár utca, Metrodom Panoráma, Metrodom Park.

Műszaki konzultáció a XIII. kerületben

A holnapi napon megnyitjuk (pontosabban újra nyitjuk) XIII. kerületi műszaki konzultációs irodánkat a Szent László út 50. alatt. A kerületben lakást vásárlókat, elsőként Babér utcai ügyfeleinket ide várjuk műszaki konzultációra. A hónap végén megkezdődik a Lőportár utca, tavasszal pedig a Berettyó utca műszaki konzultációja is. Az alábbi fotón a City Home felújított műszaki konzultációs irodája található.

Az Index főoldalán a Metrodom

2017.01.16. - hétfő

Rendben, nem a Metrodom szerepel a címlapon, (bár mi is megérdemelnénk) csupán az egyik építkezésünk képét használták illusztrációként ehhez a cikkhez. Aprócska szépséghiba, hogy a kép több, mint két éves, és még a City Home D épületének kivitelezése látszódik rajta, pedig azóta már átadtuk az E, F, G épületeket.

Átadtuk a játszóteret

-
2016.12.13. - kedd

Átadtuk a City Home közös képviseletének a frissen elkészült játszóteret. A park megnyitásáról a közös képviselet egyeztet a lakópark társasházaival, ezt követően távolítjuk el a védőkerítést. Az A, B és C épületek lakói kaputelefon kódjukkal tudnak majd bejutni, a D épülettől pedig a lépcsőházi kapukat nyitó proxyjukat használhatják a lakók.

Hamarosan átadjuk a játszóteret

2016.12.01. - csütörtök

Ahogy kameraképünkön látható, a City Home parkja szinte teljesen elkészült. A gyerekek focipályája megkapta a műfű borítást, és helyére került a labdafogó kerítés. A kerítés a játszótér körül is készül, és elkészült a kerti pavilon is, ezenkívül már csak a kerti bútorok elhelyezése, egy kis kertészeti munka, valamint az utolsó simítások vannak hátra. A teljes létesítményt várhatóan néhány napon belül átadjuk a lakóknak.

Egy hónap múlva kész a park

-
2016.11.16. - szerda

Akik webkameránkon keresztül nyomon követték a City Home játszóterének a kivitelezési munkáit, azok láthatták, mint kanyarodunk lassan a célegyenesbe. Megépítettük a sétáló utakat, helyükre kerültek a játékok és a növények többsége is. A múlt héten elkészült a játszótér gumi borítása és színezése, jelenleg a fenyőmulcsot terítjük az ágyásokban, illetve a játszóteret körülvevő kerítés készül. A következő hetekben fejezzük be a focipályát, illetve lassan érkeznek az utca bútorok is. Utolsóként december elején a kerti pavilont építjük meg, melynek befejezése után, várhatóan december közepén adjuk át a parkot a City Home lakóinak.

Keresés a hírekben