Őszi újdonságok a Metrodomtól

Általános

2018.07.09

A pénzügyminiszter nyilatkozata után, amelyből egyértelműen kiderült, hogy 2020. január 1-től ismét 27%-ra emelkedik az új építésű lakások áfája,  többen is érdeklődtek a közeljövőben induló projektjeinkről, hogy még élhessenek a kedvezményes áfával történő vásárlás lehetőségével. Bár ősszel induló projektjeink átadása már 2020-ban lesz, a jövő év végéig kifizetett vételárrészekre (ez a vevők döntése alapján akár a teljes vételár is lehet) csak 5% áfát kell fizetni. Az alábbiakban most összefoglaljuk, hogy hol és milyen új házaink építését és értékesítését kezdjük meg az ősszel.

Elsőként szeptember második felében, a XIII. kerületben lévő Szobor utcai társasházunkat indítjuk el, ez az 5 lépcsőházból álló, 293 lakásos lakópark közvetlenül a hamarosan átadásra kerülő Berettyó utcai házunk mellett található, akik esetleg ott már nem találtak megfelelő lakást, itt még bőséges kínálatból választhatnak.

Októberben kezdjük meg a City Home lakópark L ütemének építését és értékesítését, amit még év végéig követ az M ütem is. A két épületben összesen 350, főleg egy- és kétszobás lakás található, és a City Home korábbi ütemeihez hasonlóan, bizonyára ezek is igen népszerűek lesznek.

Idén utolsóként, valamikor december elején tervezzük a XI. kerületi lakóparkunk, a Metrodom Őrmező elindítását, itt a nagy, gazdagon parkosított telken 7 kisebb, 20-30 lakásos épületet terveztünk. Ezt a projektünket elsősorban családosoknak vagy családalapítás előtt állóknak ajánljuk, a lakópark többek között klubházzal, fitnessz teremmel, szaunával, játszótérrel és szabadtéri élménymedencével várja a lakókat.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL