Megalakult a Metrodom Kivitelező Kft.

Általános

2013.01.15

A mai napon bejegyezték a Metrodom Kivitelező Kft-t, amely minden Metrodom-ház generálkivikivitelezését végezni fogja a jövőben, így a hamarosan induló Mátyás téri társasházét is.

A saját szakembergárdával rendelkező kivitelező cég alapításának szükségessége már a Metrodom megalakításakor felmerült, mivel csak így láttuk biztosítva, hogy házaink határidőre és a megadott minőségben készüljenek el, illetve hogy ügyfeleink a beköltözést követő években a jótállás kapcsán is megkapják azt a magas színvonalú szolgáltatást, amelyet célként kitűztünk.

Akik valamilyen mértékben nyomon követték az elmúlt évek építőiparral kapcsolatos híreit, azok tudják, mennyi problémát okozott a generálkivitelező és alvállalkozó cégek körbetartozása, a fizetés elmaradása és az ebből adódó csődök, aminek leginkább a lakások vevői és a lánc végén lévő kisvállalkozók és munkavállalók itták meg a levét. A házak jobb esetben jelentős késéssel készültek el, sokszor pedig évekre leóta áll az építkezés, a város számos pontján lehet félkész, befejezetlen építkezéseket látni. 

A Metrodom éppen ezért döntött a saját kivitelezés mellett, ahol mindent mi szervezünk, felügyelünk és irányítunk, egyetlen alvállalkozói szinttel. Mi választjuk ki valamennyi építőanyagot és gépészeti elemet, ellenőrizük azok beépítését és működését, ahogy mi rendelünk és fizetünk is meg mindent. 

Biztosak vagyunk benne, hogy ezzel magunkat és ügyfeleinket is megkíméljük a magyar építőipar általános problémáitól és munkánk eredményeként az ígért határidőben, egy kiváló minőségű épületbe és lakásba költözhetnek be ügyfeleink.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL