Kiválasztottuk a beszállítókat

A héten több beszállítóval is lezártuk a tárgyalásokat és kiválasztottuk, milyen termékek is kerülnek majd be a Mátyás tér lakásaiba. A parketta, a kádak és az elektromos szerelvények (kapcsolók és dugaljak) Németországból, a csaptelepek Olaszországból, a porcelán szaniterek Lengyelországból érkeznek, valamennyi neves gyártók márkás termékei, a részleteket a honlapunkról is letölthető műszaki leírások tartalmazzák.

Ahogy honlapunkon is írtuk már korábban, nagyon fontos számunkra, hogy a Mátyás téren a kedvező árak korrekt minőséggel és látvánnyal társuljanak, ezért is ragaszkodunk a márkás termékekhez és az európai gyártáshoz. Akik már régebb óta keresnek lakást és több új építésű házban jártak már, pontosan tudják, hogy a Mátyás térinél magasabb áron kínált lakásokban is találkozhatnak igénytelen megoldásokkal (pl. műanyag wc-tartály), silány anyagokkal (műanyag jellegű laminált padló) vagy a kényelem rovására menő takarékossággal (hiányzó tv- és internet-csatlakozó a hálószobákban) - ilyen és hasonló példáktól a Mátyás téren nem kell félni. Biztosak vagyunk benne, a most kiválasztott termékekkel is elégedettek lesznek ügyfeleink.

A szaniterek és a csaptelep a házban lévő értékesítési irodánkban, a parketta és a csempe a Mester utca 83. alatti műszaki irodánkban tekinthetőek meg, utóbbiak két hét múlva már a Mátyás tér fürdőszobáiban is ott lesznek.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL