Ez történt 2017-ben

Általános

2017.12.22

Nehéz olyan embert találni, aki ne találkozott volna az építőipar, a lakásépítés felfutásáról szóló hírekkel a médiában, amelyek valóságát mi is meg tudjuk erősíteni. A Metrodom igen aktív, sűrű éven van túl, az ünnepek előtt pedig csináltunk egy kis zárást, egy rövid összefoglalót, mi is történt velünk 2017-ben.

Az idén egyetlen új épületet adtunk át, a City Home G ütemét, melynek 119 lakásának műszaki átadására januárban került sor, a beköltözések májusban kezdődtek meg, és mostanára pedig minden lakó átvehette a kulcsokat. Összességében ez volt a Metrodom 9. elkészült lakóháza, amivel az általunk eladott lakások száma 1060-ra nőtt.

2017. számunkra az új projektek elindításáról szólt, összesen 12 épület és 1931 lakás építését kezdtük meg a már folyamatban lévők mellé. Januárban kezdődött meg a Lőportár utca és a Metrodom Park C, februárban a Berettyó utca és a City Home H, májusban a Panoráma A, júniusban a City Home I és J, augusztusban a Panoráma B és C, szeptemberben a Park B, októberben pedig a City Home K épületének építése. Az utolsó idén elkezdett építkezésünk a Panoráma D épülete volt, ennek földmunkája a múlt héten kezdődött meg.

A kivitelezések számával együtt növekedett a Metrodom csapata is, a januárihoz képest több, mint harmadával, jelenleg már 100 fölött van közvetlen munkatársaink létszáma, az alvállalkozóinknál, az építkezéseken dolgozó embereket meg sem próbáltuk összeszámolni. Persze az igazán izgalmas soha sem a múlt, hanem a jövő, a 2018-as évünkről január másodikán, ugyanitt megjelenő írásunkban olvashatnak majd az érdeklődők.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL