Beadtuk az építési engedély iránti kérelmet

A majdnem három hónapon át tartó tervezési munkálatok lezárultak és beadtuk az építési engedély iránti kérelmünket. Mivel a teljes hatósági ügyintézési rendszer megváltozott január 1-jétől, mostantól ugyanis már csak elektronikus úton zajlik az eljárás és a kapcsolattartás, ezért az engedély kiadásának várható időigényét igen nehéz megbecsülni, de reményeink szerint nem fog két hónapnál tovább tartani.

A munka során a TÉR 64 Stúdiónak nem volt könnyű dolga, mivel a telek viszonylag kis méretű, az épületnek kapcsolódnia kell a szomszédos, Rozsnyay utca 31. alatti házhoz és sok előírás korlátozta a ház magasságát és távolságát a telekhatártól. Amit kértünk, az az volt, hogy a teremgarázs teljes egészében költözzön le a pincébe, a földszinti lakások mindegyikéhez tartozzon saját, kerítéssel elhatárolt kert és hogy a ház külseje minél barátságosabban illeszkedjen a kertvárosias környezetbe. A lakásokat illetően elsősorban 2 és 3 hálószobás, családok számára ideális lakásokat szerettünk volna, melyekhez erkély is tartozik.

A munka eredményeként egy négy emeletes ház tervei születtek meg, melynek utolsó szintje már a tetőtérben helyezkedik el. A ház részben hangulatos, hagyományos ferde tetőt kapott, több lakáshoz pedig tetőterasz kapcsolódik. Az épületben összesen 33 lakás lesz, így nagy tömegre biztosan nem kell számítani. Az érdeklődők a látványterveket honlapunkon is megtekinthetik.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL