A IX. kerületben indítjuk új projektünket

City Home

2014.01.11

Egy ingatlanfejlesztő cég életében mindig hatalmas jelentőségű, ha új építkezésbe kezd, ezért is jelentjük be különös örömmel a Metrodom harmadik projektjét, egy 480 lakásos, 4 lépcsőházból álló épületegyüttest, amely a IX. kerületi City Home lakónegyed része lesz. Új házunkról az ábbiakban olvashatnak bővebb információkat.

A City Home lakónegyed Középső-Ferencvárosban, a Mester, Vágóhíd és Máriásy utcák által határolt területen kezdett el épülni 2009-ben, a cél egy egységes arculattal rendelkező, modern és fiatalos komplett lakónegyed megvalósítása volt házakkal, üzletekkel, utcákkal és parkokkal. Mostanáig elkészült a Nádasdy utca új szakasza (a kép bal oldalán), az ezt a Mester utcával összekötő kis utca (középen) és a képen jobbra látható 3 lépcsőházas lakóház, összesen 376 lakással.

A Metrodom a kép bal oldalán látható épület első ütemének kivitelezését kezdi meg egy hónap múlva, februárban, az átadás 2015 II. negyedévében lesz. Ez a rész a Vágóhíd és a Nádasdy utca sarkán áll majd, összesen 120 lakást, kétszintes teremgarázst és két üzletet foglal magában. 

Honlapunkra következő 10-14 napban folyamatosan kerülnek majd fel az információk, látványtervek, lakáslista és alaprajzok, az előértékesítés két hét múlva kezdődik meg. Ügyfeleinket ezentúl a meglévők mellett a City Home elkészült épületében található értékesítési irodánkban, a Mester u. 83/B-ben is várjuk.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL