Bérelhető lakásokA City Home-on a Metrodomtól nem csak vásárolni, bérelni is lehet lakást, a kiadó lakások listáját ide kattintva tekintheti meg. Ezeknek a lakásoknak a tulajdonosa és üzemeltetője is a Metrodom-csoport, bérlőink így ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatásokra számíthatnak, mint vevőink. Bérelhető lakásaink többsége a City Home E (Nádasdy u.12.) és G (Nádasdy u. 14.) épületében találhatóak, de vannak lakásaink más lépcsőházakban is. A kínálatunkban a garzonoktól, az egy és két hálószobás lakásokon át a penthouse-okig szinte minden típus szerepel.

Lakásaik berendezéséről, a stílusról és a harmóniáról a Cosy & Classical gondoskodik, a minőség igazodik a lakópark, az épületek színvonalához. A lakások felszereltség többek között az alábbiakat tartalmazza:

- redőny (minden ablakon és erkélyajtón, az E és ezt követő ütemekben)
- konyhabútor beépített konyhagépekkel (kombi hűtő-mélyhűtő, kerámia főzőlap, páraelszívó, programozható, légkeveréses sütő és mikrohullámú sütő, nagyobb lakásokban mosogatógép)
- mosógép
- beépített szekrények
- teljes világítás
- függönyök és szőnyegek
- étkező, ülőgarnitúra, ágy és kisbútorok

Lakásaink többségéhez külön díj fizetése ellenében kérhető légkondicionálás. Egyéb felszerelést, kisgépeket (porszívó, vasaló stb.), konyhai felszerelést (tányér, pohár, evőeszköz stb.), ágyneműt és törülközőt a felszereltség nem tartalmaz, ezekről a bérlő gondoskodik.

A lakások hosszú távra, legalább egy évre bérelhetőek, azt, hogy melyik bérlakásunk mikortól válik szabaddá, az ingatlanlistában az INFO feliratú gombra kattintva tudhatja meg. A lakásokhoz igény esetén a teremgarázsban bérelhető gépkocsi beálló 15.000 Ft + ÁFA /hó díjért.

B303

Lakásaink fotókon