A lakónegyed

A City Home a IX. kerület legnagyobb, egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jött létre. A City Home lakóparkban a mintegy 1.600 lakást magukban foglaló társasházak mellett új utcák, sok zöldterület, valamint egy zárt park és játszótér került megépítésre.

 

A 2009-ben elindult beruházásban eddig elkészült a Nádasdy utca új szakasza, egy három társasházból álló, 376 lakásos lakóépület két belső kerttel (A-B-C, Mester u. 83/A-C), valamint a második lakóház (D-E-F-G) első, második és harmadik épülete (D, E, F Nádasdy u. 10., Nádasdy u. 12. és Vágóhíd utca 5/a). Az új utcák díszburkolatot kaptak, modern utcabútorok, kandeláberek készültek, fasort és más növényeket telepítettek. A City Home következő ütemei folyamatosan követik egymást, körülbelül fél éves periódusokban. A második lakótömb utolsó, G ütemét 2016. novemberében adtuk át, ekkorra készült el a lakópark magánjátszótere és parkja is.

 

A D-E-F-G épület a Vágóhíd és a Nádasdy utca sarkán, illetve a Nádasdy utca mentén épült meg négy ütemben, melyek mindegyike egy-egy önálló társasház. Az épületszárnyak két belső kertet fognak közre, a 7. emelet tetején növényekkel beültetett zöldtető található. A City Home harmadik épülettömbje (H-I-J-K) a Nádasdy utca és a Máriássy utca sarkán áll majd, ez lesz a lakópark legnagyobb épületegyüttese. Itt körülbelül 550 lakás épül 2017 és 2019 között, egy nagy és két kisebb belső kerttel, exkluzív szolgáltatásokkal a lakóknak. A City Home további épületei (L-P) jelenleg előkészítés alatt vannak.

A City Home iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes a helyszínre kilátogatni, és megnézni az elkészült házakat, valamint a berendezett 2 szobás mintalakást, helyi értékesítési irodánkban a Mester u. 83/B-ben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

A projekt finanszírozója:
Takarék Kereskedelmi Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.

544 lakás - 101 szabad

A lakáskeresőben találhatóak a lakás- aink és tárolóink adatai, alaprajzai és árai.

Az egyes beállók konkrét árait, és elhelyezkedését a szintalaprajzos választón lehet megtekinteni.

Beálló árak: 
2.990.000 Ft-tól (szimpla)
4.490.000 Ft-tól  (dupla)

Garzonokhoz, 1 és 2 hálószobás lakásokhoz legfeljebb 1, nagyobb lakásokhoz legfeljebb 2 beálló vásárolható. Beállókat külön, lakás nélkül nem értékesítünk.

 

Határidők

Válasszon az ütemek közül!

City Home D City Home E City Home F City Home G City Home H City Home I City Home J City Home K City Home L