Műszaki tartalom

A Berettyó utca 2-8., a többi Metrodom-házhoz hasonlóan: modern, letisztult dizájnnal rendelkezik, melynél a jó minőségű anyagok és igényes részletek jelzik a minőséget.

A Berettyó utca 2-8. 5 külön lépcsőházból áll, épületenként 6 szintes házakkal, és 3 különálló tömböt alkotnak. A 24 órás portaszolgálat a B-C tömbben lesz megtalálható. Az épületek tagolt homlokzati megjelenésüknek köszönhetően kiváló tájolású, változatos alaprajzú lakásokat alakítottunk ki. A épületeket úgy terveztük, hogy a folyósok ablakokkal,így természetes megvilágítással és szellőztetési lehetőséggel rendelkeznek. A földszinti lakások többségéhez magánkertek is tartoznak. Mivel a Berettyó utca 2-8-ban a teremgarázs a pinceszinten került kialakításra, sem az udvaron, sem a földszinti épületrészekben nem fognak autók parkolni, így a kert teljes egészében a lakók kikapcsolódását szolgálja. A földszinti lakásokhoz kapcsolódó magánkerteken kívül pihenő kert és egy kis játszótér várja a lakókat. Az eredetileg itt élő ősfákat természetesen megőrizzük, így nem kell éveket várni a növényzet kialakulására, valamint több helyen is kellemes árnyékos környezetet biztos íta kertben pihenők számára. A kert zöldjének megőrzését az automata öntözőrendszer garantálja.


A lakások fűtéséről és melegvíz-ellátásáról takarékos, kondenzációs kazánok gondoskodnak, többek között ennek, illetve a minőségi nyílászáróknak és hőszigetelésnek köszönhető a garantált "CC - Korszerű" minősítésű energetikai tanúsítvány. A lakások fogyasztását mérő valamennyi óra a közös területen kerül elhelyezésre, így azok a lakók zavarása nélkül, a távollétükben is leolvashatóak.

 

A lakások minden tekintetben megfelelnek a Metrodomtól megszokott magas minőségi szintnek. A felszereltségnek itt is része a Metrodom okosotthon-rendszere, amellyel vezérelhető és ellenőrizhető a teljes fűtési rendszer, mozgás-, fény- és füstérzékelők gondoskodnak a biztonságról, okosdugaljak segítségével ellenőrizhető a fogyasztás. Emellett igény szerint, szinte a végtelenségig bővíthető a rendszer, például az alapfelszereltséghez tartozó beépített redőnytokokban lévő elektromos kiállás lehetőséget biztosít a rendszerbe integrált okosredőnyök beépítésére. (Bővebben ezen az oldalunkon olvashat a rendszerről.)

A lakásokba beépítésre kerülő anyagok minősége is igazodik a ház színvonalához, a választható anyagokról honlapunkon, a Beltér menüpont alatt találnak további információkat. A fürdőszobákba német prémiumgyártók szállítják a porcelán szanitereket és a csaptelepeket, ezekről a bal oldali dobozból letölthető műszaki leírásokban talál részletes információkat. Az építkezés menetéről itt olvashat hetente friss híreket, galériánkban pedig fotókon követheti a ház építését.

 

TERVEZŐ
TÉR 64 STÚDIÓ Építészeti Kft.
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33.
Tel.: (06 1) 202-6265

ter64@ter64.hu
www.ter64.hu


 

B303

Határidők

Értékesítés kezdete:
2017. január 6. 10:00

Falak, gépészeti és -elektromos kiállások választási határideje:
Fszt.-1.emelet: 2017. június 30.
2-3.emelet: 2017. augusztus 15.
4-5.emelet: 2017. szeptember 30.

Burkolatok, beltéri ajtók választási határideje:
Fszt. - 1.emelet: 2017. szeptember 15.
2-3.emelet: 2017. október 31.
4-5.emelet: 2017. december 15. 


Építkezés kezdete:
2017. március 31.

Műszaki átadás:
2018. augusztus 31.

 

Redőnyök

A házban lévő valamennyi lakás rejtett, beépített redőnytokkal kerül kivitelezésre. Ha szeretné az okosotthon rendszerbe integrált, távirányítható redőnyözést, kérjük, ezt a műszaki konzultáció első körében jelezze munkatársunknak! Magát a redőnyöket, illetve szúnyoghálókat birtokbaadást követően, nyílászáró beszállítónktól az Y-Bau Kft.-től tudja megrendelni.

ablakweb.hu
Tel.: 06-1-206-1281
Mob: 06-20-316-6877