A ház

 

A Berettyó utca 2-8.  lakópark nem csak azért lesz különleges, mert ez lesz a Metrodom által a XIII. kerületben épített 5. társasház. A lakók itt két, egyaránt fontos és keresett dolgot találnak meg egy helyen, a kiváló elhelyezkedést és közlekedést, illetve a csöndes, zöld lakókörnyezetet.  A 6534 m2-es, ősfás telken három épületben kerül kialakításra az öt, független lépcsőház, melyekben összesen 154 lakás épül meg. Az összesen öt emelet, az emeletenként elhelyezett 5-9 lakás eredményeként a 21-40 lakásos lépcsőházakban független, családias lakóközösségek jönnek majd létre.

A Berettyó utca 2-8., ahogy a Metrodom valamennyi lakóparkja, karakteres megjelenéssel rendelkezik. A mozgalmas, dinamikus homlokzat, a tiszta színek egyedivé teszik a lakóparkot, amely a környék egyik meghatározó épületegyüttese lesz. A homlokzathoz hasonlóan változatosak az alaprajzok is, nagyon sok a többfelé tájolt lakás, amelyek napszaktól függően más és más ablakokon, de folyamatosan kapják a fényt. A Berettyó utca 2-8. bizonyára népszerű lesz a családosok körében, a biztonságos, zárt kertben ugyanis igényes játszóteret alakítunk ki, ahol a szokásos játékokon és padokon kívül lesz hely a kicsiknek biciklizni és szaladgálni, de a nyári melegben zuhany és párakapu is segít lehűlni. Az épületekben külön babakocsi-tárolók állnak a családosok rendelkezésére, és persze lépcsőzniük sem kell sehol.
 

A kertet a felnőttek is élvezni fogják, a földszinten lévő lakásokhoz saját magánkert tartozik, a lakók pedig a pihenőparkban kapcsolódhatnak ki, vagy a kialakított tűzrakó helyen grillezhetnek. A lakóparkhoz természetesen tartozik teremgarázs is a pinceszinten, a biztonságért pedig a lakók igényei szerint a B-C épületben működő portaszolgálat felel. A kényelmet itt is a Metrodom okosotthon-rendszere teszi teljessé, amely a lakói igények szerint fejleszthető és bővíthető.

 

 
A projekt finanszírozója:
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor u. 21.
www.otpbank.hu

155 lakás - 18 szabad

A lakáskeresőben találhatók a lakásaink és tárolóink adatai, alaprajzai és árai.

A szabad lakások ingatlantanácsadóinkkal való előzetes egyeztetés után tekinthetők meg.

Az egyes beállók konkrét árait, és elhelyezkedését a szintalaprajzos választón lehet megtekinteni.

Beálló árak: 
1.490.000 Ft-tól - 2.490.000 Ft-ig
1.790.000 Ft (emelős)

Kerékpártároló (teremgarázsban)
ingyenes (csak lakóknak)

  A gépkocsibeálló vásárlásnak nem felététele, hogy a vevő az épületben lakással rendelkezzen.

Határidők


Választási és változtatási lehetőségek

LEZÁRULT
 

Műszaki átadás:
2018. augusztus 31.