Szabja személyre lakását!

Az újépítésű lakás egyik nagy előnye, hogy a lakás sok mindenben az egyedi igényekhez igazítható. Erre a Metrodomnál is lehetőség van, műszaki konzulenseink segítségével lehet változtatni az eredeti műszaki tartalmon, illetve választani a burkolatok és ajtók közül. Az, hogy milyen változtatási lehetőségek vannak, elsősorban az építkezés állásától függ. A konkrét időpontokat minden házunknál a Műszaki tartalom menüpont alatt találja, a Határidők című keretes dobozban. A határidőket szintén tartalmazzák a műszaki leírások, melyeket ugyancsak a Műszaki tartalom oldalról tölthet le. A műszaki egyeztetések két szakaszban, két különböző időpontban történnek meg.
 
1. Falak, gépészet, elektromosság
Az első egyeztetés a falazás megkezdése előtt zajlik. Ekkor van lehetőség falakat mozgatni, áthelyezni az ajtókat, a mosdót, mosogató- és mosógép-kiállást. Lehetőség van zuhanytálcára cserélni a kádat, kádra a zuhanytálcát, légkondicionáló alapszerelést lehet rendelni. Át lehet helyezni a világítás kiállásait, a villanykapcsolókat, plusz dugaljakat lehet kérni. Bizonyos határok között mozgatni lehet a WC-t és a radiátorokat, a bejárati ajtót.

 

2. Burkolatok és beltéri ajtók
A gépészeti alapszerelés alatt tartjuk az egyeztetések második körét. Ekkor lehet kiválasztani a fürdőszobai és konyhai csempéket, a padlólapokat, a parkettát és a beltéri ajtókat. Többféle burkolati tervet is ajánlunk, de lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is. Kínálatunk sokféle alapáras és feláras csempét és padlólapot tartalmaz, melyek honlapunkon is megtekinthetők. Ha ezekből nem talál kedvére valót, beszállító partnerünk rendkívül széles választékából anyagi lehetőségeinek megfelelően kedvére válogathat.
A hidegburkolattal együtt választhatnak fugaszínt, élvédő-típust, igény esetén burkolatváltó profilt, ezeket a mintákat műszaki konzulenseinknél lehet megtekinteni.
A beltéri ajtóknál a színeken kívül sok más lehetőség is rendelkezésre áll a személyre szabáshoz. Lehet üvegbetétet kérni, itt sokféle kivágási sablon és üvegtípus rendelhető. Rendelhetők az ajtókra különböző fém dekorprofilok, illetve sokféle, különböző stílusú kilincs található feláras választékunkban.
 
B303

Műszaki irodáink

CITY HOME
1095 Budapest, Mester u. 83/B

SZENT LÁSZLÓ ÚT
1135 Budapest, Szent László út 50.
(Babér és Lőportár utcai konzultáció)

 

Mintalakás