Bankhitel

A Metrodom hitelt vagy részletfizetési lehetőséget nem tud nyújtani, azonban lakásaink megvásárlásához lehetőség van bankhitel vagy a jogszabályi keretek között állami kamattámogatott hitel, illetve CSOK igénybevételére. Mivel lakásaink új építésűek, ezért igénybe lehet venni olyan állami támogatásokat, amelyek használt lakás vásárlása esetén nem járnak, illetve több piaci kamatozású hitelt is kedvezőbb feltételekkel vehet igénybe (kisebb önerő, kamatkedvezmény stb.).

 

A bankhitellel kapcsolatos lehetőségekről munkatársainktól kaphat tájékoztatást, hiteligényükkel bármelyik hazai pénzintézethez fordulhat, amelyik eleget tud tenni fizetési feltételeinknek. Ez egy-két kivételtől eltekintve (pl. Unicredit, MiFin) nem jelent problémát, de kérjük, a bankról előzetesen mindenképpen egyeztessen ingatlantanácsadójával! Ugyanakkor felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Metrodom beruházásait finanszírozó bankok (jelenleg az FHB Bank és az OTP Bank) több, a Metrodom-ügyfelek számára elérhető egyedi  kedvezménnyel áll vevőink rendelkezésére. Amennyiben szeretne a hitelek vagy a CSOK felől tájékozódni, erre akár első látogatása alkalmával, a City Home-on működő FHB Hitelpontban is lehetősége van, ahol kizárólag ügyfeleinkkel foglalkozó, dedikált ügyintéző áll a rendelkezésére. 

 

Ha bankhitelt szeretne igénybe venni, és több pénzintézettől is ajánlatot kérne, mindenképpen keresse meg az építkezést finanszírozó bank (OTP Bank vagy FHB Bank) dedikált fiókját, illete ügyintézőjét, mert rendszerint ők kínálják a legkedvezőbb hitelfeltételeket. A dedikált fiókok elérhetőségeit bal oldalt találja meg. Kérjük, a banki ajánlatok összehasonlításakor külön kérdezzen rá a folyósítás feltételeire, illetve időpontjára is, mivel ezek jelentősen eltérhetnek. A bankok többsége a társasház bejegyzéséhez (esetleg a tulajdonjog bejegyzéséhez) köti a folyósítást, ami több hónappal követi a használatbavételi engedély kiadását és a többi lakó beköltözését. Ha fontos Önnek a mielőbbi költözés, akkor kifejezetten az FHB Bankot ajánljuk szíves figyelmükbe, amely már a használatbavételi engedély jogerőre emelkedése után folyósít.

B303

FHB Bank

Finanszírozott projektek:
City Home, Babér u. 13-15., Lőportár u. 9.

FHB Hitelpont - City Home
Takácsné Borda Marianna

takacsneborda.marianna@fhb.hu
1095 Budapest, Mester u. 83/C
Nyitva: H-P 9.00-15.00
Tel.: (+36 30) 727-0798 

FHB Hitelcentrum
1132 Budapest, Váci út 20.
Tel.: (+36 1) 452-6449, 452-9214, 452-9164
http://fhb.hu

OTP Bank

Finanszírozott projektek:
Metrodom Park, Berettyó u. 2-8.

Kijelölt bankfiók
Hamarosan
http://otp.hu