Bankhitel


A Metrodom hitelt vagy részletfizetési lehetőséget nem tud nyújtani, azonban lakásaink megvásárlásához lehetőség van bankhitel vagy a jogszabályi keretek között állami kamattámogatott hitel, illetve CSOK igénybevételére. Mivel lakásaink új építésűek, ezért igénybe lehet venni olyan állami támogatásokat, amelyek használt lakás vásárlása esetén nem járnak, illetve több piaci kamatozású hitelt is kedvezőbb feltételekkel vehet igénybe (kisebb önerő, kamatkedvezmény stb.).

 

A bankhitellel kapcsolatos lehetőségekről munkatársainktól kaphat tájékoztatást, hiteligényükkel bármelyik hazai pénzintézethez fordulhat, amelyik eleget tud tenni fizetési feltételeinknek. Ez egy-két kivételtől eltekintve (pl. Unicredit, MiFin) nem jelent problémát, de kérjük, a bankról előzetesen mindenképpen egyeztessen ingatlantanácsadójával! Ugyanakkor felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Metrodom beruházásait finanszírozó bankok (jelenleg a Takarék Kereskedelmi Bank és az OTP Bank) több, a Metrodom-ügyfelek számára elérhető egyedi  kedvezménnyel áll vevőink rendelkezésére. Amennyiben szeretne a hitelek vagy a CSOK felől tájékozódni, erre akár első látogatása alkalmával, a City Home-on működő OTP Pénzügyi Pontban és az Takarék Hitelpontban is lehetősége van, ahol kizárólag ügyfeleinkkel foglalkozó, dedikált ügyintézők állnak a rendelkezésére. 

 

Ha bankhitelt szeretne igénybe venni, és több pénzintézettől is ajánlatot kérne, mindenképpen keresse meg az építkezést finanszírozó bank (OTP Bank vagy Takarék Kereskedelmi Bank) dedikált fiókját, illete ügyintézőjét, mert rendszerint ők kínálják a legkedvezőbb hitelfeltételeket. A dedikált fiókok elérhetőségeit bal oldalt találja meg. Kérjük, a banki ajánlatok összehasonlításakor külön kérdezzen rá a folyósítás feltételeire, illetve időpontjára is, mivel ezek jelentősen eltérhetnek. A bankok többsége a társasház bejegyzéséhez (esetleg a tulajdonjog bejegyzéséhez) köti a folyósítást, ami több hónappal követi a használatbavételi engedély kiadását és a többi lakó beköltözését. Ha fontos Önnek a mielőbbi költözés, akkor kifejezetten az Takarék Kereskedelmi Bankot vagy az OTP Bankot ajánljuk szíves figyelmébe, amelyek már a használatbavételi engedély jogerőre emelkedése után folyósítanak.

B303

Takarék Kereskedelmi Bank

Finanszírozott projektek:
City Home, Babér u. 13-15., Lőportár u. 9.

Takarék Hitelpont - City Home
Takácsné Borda Marianna

takacsneborda.marianna@fhb.hu
1095 Budapest, Mester u. 83/C
Nyitva: H-P 9.00-15.00
Tel.: (+36 30) 727-0798 

Takarék Kereskedelmi Bank Hitelcentrum
1132 Budapest, Váci út 20.
Tel.: (+36 1) 452-6449, 452-9214, 452-9164
https://www.takarek.hu

OTP Bank

Finanszírozott projektek:
Metrodom Park, Metrodom Panoráma, Berettyó u. 2-8.

OTP Pénzügyi Pont - City Home
1095 Budapest, Mester u. 83/A
Nyitva: októbertől
metrodom@otppp.hu
http://otpbank.hu

A tanácsadók listájáért és elérhetőségéért kattintson ide.