A házA XIII. kerület közkedvelt részén, a Babér és a Madarász Viktor utca sarkán épül meg a Metrodom legújabb társasháza. A környék az elmúlt 20 évben szinte teljes egészében megújult, a sok újépítésű társasház azonban nem változtatta meg a városrész kertvárosias jellegét. A Babér utca 13-15. elhelyezkedése ideális, a csöndes mellékutcát már nem zavarja a Váci úti forgalom, a metró Gyöngyösi utcai megállója és a Duna Plaza azonban mindössze 4 perc sétára található.
 

A 129 lakásos társasház különleges, extravagáns homlokzatával kiemelkedik a jellegtelen lakóházak közül, a lépcsőzetesen emelkedő épületszárnyak belső díszkertet fognak közre. A 4-8 emeletes épületrészek tetején intenzív zöldtetők kapnak helyet, a gazdag tetőkertek szépsége az egész épület karakterét meghatározza. Ugyanakkor a házban nem csak luxuslakások kapnak helyet, a garzonoktól az egy- és két hálószobás lakásokon át a nagycsaládosoknak tervezett 3-4 hálószobás lakásokig, sokféle ingatlanból lehet választani. Valamennyi lakás esetén az alapfelszereltség részét képezi az okosotthon-rendszer, ami többek között az intelligens, távvezérelhető és programozható fűtést is magába foglalja.
 

A Babér utca 13-15. a beltereket illetően is messze az átlag fölé emelkedik, a lenyűgöző előtér, a hatalmas üvegportálok, a modern, letisztult belsőépítészeti megoldások egy prémium minőségű apartmanházban is elismerést keltenének. A házban portaszolgálat működik, amely garantálja a lakók biztonságát és nyugalmát.

 

 


A projekt finanszírozója:
FHB Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.
www.fhb.hu

129 lakás - 3 szabad

A lakáskeresőben találhatóak a lakás- aink és tárolóink adatai, alaprajzai és árai.

Az egyes beállók konkrét árait, és elhelyezkedését a szintalaprajzos választón lehet megtekinteni.
 
Beálló árak: 
1.690.000 Ft-tól (emelős)

Kerékpártároló (teremgarázsban)
ingyenes (csak lakóknak)
 
Gépkocsibeálló kizárólag lakással együtt vásárolható meg, lakásonként legfeljebb 2 darab.

Határidők

Választási és változtatási lehetőségek

LEZÁRULT

Műszaki átadás:
2018. március 31.